Samsung.com

1. er wordt een bericht gestuurd dat er een email komt dat de levering niet doorgaat, maar die moeten we negeren.... slechte software?
2. de monteurs komen 1 1/2 uur later als afgesproken. Er zou een ongeluk gebeurt zijn waardoor ze later zijn. Navraag bij Rijkswaterstaat leert dat daar op geen van de omliggende wegen sprake van is geweest.
3. de beide "monteurs" spreken geen Nederlands, maar ook bijv. geen Engels. Er valt niet met ze te communiceren. Ook spreken ze onderling een taal die ik uiteraard niet kan volgen. Uitermate onbeleefd. De meegenomen stofzuiger om de rommel (piepschuim) op te zuigen is leeg.... Daarnaast lijkt het er op dat ze voor het eerst een dergelijke tv moeten installeren. Ze weten niets van HDMI in/out, van het aansluiten van een DVD-speler en een KPN kastje, en maken een puinhoop van de bedrading. Als er door mijn ingrijpen eindelijk beeld is, zijn ze blij. Ze weten er echt niets van af!. Ik krijg geen verdere uitleg (staat wel in de omschrijving) Ik onderteken tegen mijn zin de bon, omdat ik anders echt uit mijn slof ga schieten. Ze verdwijnen razendsnel...
4. Grappig dat er op de jas van de heren staat Premium Partner/Service o.i.d. Weinig premium, veel onbenul.
5. Betaal liever meer bij een normale leverancier met een goede service, laagste prijs valt onder de noemer "goedkoop is duurkoop".
6.Ik heb inmiddels zelf maar alle bekabeling op orde gebracht en juist aangesloten. Nu goed beeld en een logische volgorde van de kanalen etc. Nooit meer Samsung webshop.

Scorekaart voor Samsung.com