NBB.com

Ik heb de Lenovo L24D-4C besteld bij nbb.com voor mijn zoons om te gebruiken met hun handheld. Na de bestelling ontving ik direct een duidelijke bevestiging en verzendinformatie.

De monitoren beschikken over PD, wat voor mij de doorslag gaf. Mijn zoons hebben hun toetsenbord en muis aangesloten op de monitor en verbinden vervolgens hun handheld met één kabel. Alles werkt direct en netjes opgeruimd, en de handheld wordt tegelijkertijd opgeladen zodra deze is aangesloten.

Besteld op 11 februari en al op 13 februari in huis verzonden vanuit Duitsland, dus echt supersnel geleverd! De bezorging via PostNL ging deze keer gelukkig helemaal goed. Bij ons is het soms een beetje Russische roulette 😁, maar dit keer werd het netjes en zonder problemen op mijn huisadres afgeleverd.

Enig minpuntje: de monitor werd in de originele monitor doos geleverd, zonder extra omdoos eromheen. Daardoor was duidelijk zichtbaar wat erin zat.

Hoi Bekir,

Bedankt voor je review en je bestelling. Goed om te horen dat je bij ons bent uitgekomen voor nieuwe monitoren. We hopen dat je zoons er veel plezier van hebben!

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com