AlgemeenIk was op zoek naar een Garmin Fenix 8, via Google kwam ik op hun website uit welke de scherpste prijs op dat moment had.
Aangezien het een website in het buitenland betreft (welke wel een Nederlands .NL domein heeft, maar waarbij niet alle teksten / opties even goed vertaald zijn) eerst nog even gezocht of de website betrouwbaar was (via Google en op Tweakers), maar dit leek allemaal het geval te zijn.
Gelukkig kon er via creditcard betaald worden, om iets meer zekerheid te hebben.
Uiteindelijk liep de betaling, levering en facturatie perfect. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe aankoop.
Ik heb op 21-1 in de ochtend de bestelling geplaatst en werd op 26-1 in de avond geleverd. Levering zelf zou iets sneller mogen, maar gelukkig krijg je een status update waar het pakket was.
Ze geven zelf aan 1-3 dagen levertijd, deze was uiteindelijk dus niet behaald (weet niet of ze een weekend meerekenen).
Door de status update per mail en de mogelijk om online bij de vervoerder een update te zien, toch een "goed" als score gegeven.