Senetic

Onbetrouwbare indruk door slechte communicatie en annulering zonder overleg

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Senetic, via Tweakers product aangeboden in pricewatch. Voorafgaand aan de levering had ik een inhoudelijke vraag, die ik per e-mail heb gesteld. Helaas heb ik hier nooit enige reactie op ontvangen.

Tot mijn verbazing werd mijn bestelling vervolgens zonder overleg of toelichting geannuleerd. Er is geen contact met mij opgenomen en ik heb geen duidelijke verklaring ontvangen. Dat vind ik geen nette manier van zaken doen.

Daarnaast blijkt communicatie erg moeizaam. Op e-mails wordt niet gereageerd, telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar en ook via de website krijg je geen duidelijk contact. Dit wekt bij mij weinig vertrouwen.

Voor zover ik heb kunnen nagaan is het bedrijf bovendien niet in Nederland gevestigd. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, maar in combinatie met de gebrekkige communicatie en de eenzijdige annulering geeft het mij een dubieuze indruk.

Ik vraag me dan ook af of Tweakers hier niet kritischer naar zou moeten kijken. Betrouwbaarheid en bereikbaarheid van leveranciers lijken mij belangrijke criteria.

Mijn ervaring is in ieder geval niet positief.

De geplaatste bestelling is nooit bij mij afgeleverd of ontvangen.

Niet bereikbaar. Tevens een duurdere mail aan de heer G. Baran leverde geen reactie op.

Scorekaart voor Senetic