tink.nl

Bedrijf met een hele slechte administratie. Ze zijn niet bereikbaar, sturen wel een automatische bevestiging dat je bericht is ontvangen maar daar komt nooit antwoord op. Door de slechte administratie is het normale betaalverzoek via Klarna nooit verstuurd. Door het niet bereikbaar zijn kan je niet overleggen. Ze sturen betalingsherinneringen via een wazig account van sercan.polat. Dit account is niet te herleiden en komt over als phising.

Artikel wel ontvangen. Een half jaar later kreeg ik weer berichten dat het artikel onderweg was, terwijl ik niks opnieuw had besteld, heb gelukkig ook niks ontvangen, vervolgens kreeg ik een brief dat er onterecht betalingsherinneringen waren verstuurd dat ik die niet als verzonden kon beschouwen. Allemaal spam waaruit blijkt dat de administratie niet op orde was/is.

Achteraf bleek dat de betaling via Klarna niet goed was gegaan. Daarvoor kreeg ik 2 jaar later ineens betalingsherinneringen van een sercan polat. Dit kwam over als phising. Op internet kon ik ook niks over een sercan polat vinden. Hier heb ik vragen over gesteld aan de klantenservice van tink maar geen reactie. Eind vorig jaar kwam er ineens een incassobureau in de lucht. Verhaal aan het incassobureau uitgelegd en hierdoor hoefde ik geen incasso kosten te betalen. Betaling gedaan en nu weer een bericht ontvangen dat ik nog een openstaande betaling heb. Het is inmiddels 2026.

Klantenservice is niet te bereiken. Een paar keer een bericht gestuurd, wel een bevestiging gekregen dat het bericht is ontvangen maar nooit antwoord gekregen.

Scorekaart voor tink.nl