Amazon.nl

Ik kocht bij Amazon honderden producten. Regelmatig worden er producten geëtaleerd die niet overeenkomen met het product wat u thuis ontvangt. Ik zie dat als misleiding dan wel oplichting.

Zojuist heb ik een gesprek met een medewerker van Amazon gehad.
Ik kocht een OIVO laadstation voor PS5 controllers voor de kinderen. Dit laadstation zou volgens de beschrijving laad indicatoren en ook laadbescherming hebben. Dit staat zowel in de beschrijving van het product op de Amazon website als in de beschrijving in de Amazon app.

Na 12 uur laden blijven de indicatoren rood en geven de indicatoren niet aan dat de controllers al 10 uur vol zijn. Ook zit er geen laad bescherming op. Het is zelfs zo dat wanneer u de aan en uit knop van het laadstation gebruikt, dan blijft het laadstation nog stroom afgeven aan de controllers. Dit laat station functioneert niet. Erger nog, dit laad station kan de accu's van uw controllers kapot maken en mogelijk brand veroorzaken. Dit komt omdat het station de laad bescherming van de controllers overruled. Het laden gaat constant door.

Amazon neemt geen verantwoordelijkheid voor deze frauduleuze handel. Indien mogelijk schuiven ze het probleem door naar een externe verkoper. Wanneer Amazon zelf het product aan u verkoopt dan geven ze ook geen compensatie of oplossing.

Ik wil u en anderen mensen adviseren om deze frauduleuze bedrijfsvoering niet te ondersteunen want deze handel wordt globaal steeds groter en erger. Dit soort handel normaliseert ook.

De enige manier om dit te stoppen is om Amazon en vergelijkbare bedrijven compleet te boycotten. Om uw accounts te sluiten en nooit meer iets bij deze organisaties te bestellen. Op deze manier verliezen deze bedrijven, uiteindelijk, de mogelijkheid om hiermee door te gaan.

Koop en steun idealiter alleen betrouwbare organisaties en service gerichte bedrijven.

Stop deze bedrijven en normalisering van frauduleuze handel. Stop uw bestellingen want elke bestelling, goed of slecht, ondersteund deze handel.

Fijne dag vandaag ✌️

De verzending vind ik minder relevant omdat Amazon frauduleuze handel bedrijft.

De klantenservice is niet optimaal omdat de medewerkers van Amazon frauduleuze handel als normaal beschouwd.

Scorekaart voor Amazon.nl