My Media Center

Mijn bestelling bestaande uit 2 gunstige geprijsde 2e kans switches werd de volgende dag geleverd. Een exemplaar leek nieuw en onaangeraakt. De andere was uit de verpakking geweest maar compleet en onbeschadigd.

Ik heb de uitgepakte switch direct in gebruik genomen. Helaas was deze binnen 12 uur defect. Geen data, geen POE meer, alleen knipperend lampje van de voeding.

Op mijn ticket werd netjes gereageerd. Ik kon het apparaat kostenloos terugsturen.

Tot mijn verbazing was de constatering van de leverancier dat het apparaat defect was geraakt door overspanning en dat dit niet gedekt onder garantie viel, repareren was ook niet mogelijk. Ik heb via ticket en aansluitend telefonisch contact gehad met My Media Center en mijn bevinding toegelicht. Men ging dit doorzetten naar de leverancier. De volgende dag ontving ik de mededeling dat het apparaat alsnog onder garantie werd vervangen.

Mijn score uitstekend is gebaseerd op de prijs (2 kans modellen), snelle verzending en de manier waarop mijn garantie vlot en naar is afgehandeld. Enige minpuntje was de telefonische bereikbaarheid, maar de vriendelijkheid van de medewerker compenseerde dit zondermeer.

Bestelling werd binnen 1 dag geleverd. Ook vervanging was binnen 1 dag onderweg.

De telefonische bereikbaarheid kan beter. Zeker omdat er prominent bovenaan de site staat: "V Persoonlijk contact". Ik kreeg meermalen voicemail. Ik heb dit niet ingesproken. Dus ik kan niet beoordelen of men vlot terugbelt.

De medewerker was verder uiterst vriendelijk en behulpzaam. Daar hecht ik toch de meeste waarde aan dus mijn eindoordeel komt uit op goed.

Scorekaart voor My Media Center