AlgemeenRond de afgelopen feestdagen het plezier gehad zaken met dit bedrijf te doen; een set (pallet ) Wharfedales besteld en hoewel het een drukke tijd was, toch snel geleverd!
Klantenservice is snel, vriendelijk en ook echt een persoon; heel erg fijn, zeker als het om meer dan drie euro gaat.
Mooi punctueel, site is overzichtelijk en echte, serieuze spullen; géén overbetaalde Ali dingen, maar echte Wharfedales bijvoorbeeld voor een echt, echt hele mooie prijs.
Je kan een 'deal' vragen en kreeg daar ook echt een hele mooie deal; daar ben ik nog steeds van onder de indruk.
Dit bedrijf is echt een hele grote aanrader als je 'mooi spul' wil kopen.
Zoals aangegeven; ik bestelde in een drukke tijd maar kreeg toch keurig snel geleverd.
Alles keurig in -uiteraard- nieuwe, originele verpakking en netjes op een pallet gebracht.
Verzending gratis voor toch wel een 'zwaar pakketje' is natuurlijk ook helemaal top!
Als je vragen hebt of gewoon contact wil hebben; snelle reactie, beleefd en vriendelijk en gewoon een echt persoon; tegenwoordig helaas niet zo gebruikelijk meer.
Hier krijg je echt een warm-bad gevoel bij en je koopt hier geen dingetje van twee euro, dus dat gevoel is wel fijn.