Stengo

Gebruikers over webshop Stengo

Ik heb een dure Shokz OpenRun hoofdtelefoon gekocht via Stengo. Na relatief korte tijd raakte het product defect. Helaas bleek de garantietermijn net verstreken. Hoewel ik mocht verwachten dat een product van €139 langer meegaat, weigert Stengo enige verantwoordelijkheid te nemen. Ze verschuilen zich achter regels en schuiven het probleem af op de fabrikant, zonder enige coulance of fatsoenlijke oplossing.

De klantenservice blijft bij een minimaal “aanbod” dat feitelijk neerkomt op een kleine korting voor een nieuw exemplaar. Op meerdere verzoeken om een passende oplossing of zelfs maar inhoudelijke reactie wordt simpelweg niet meer gereageerd.

Stengo laat hiermee zien totaal geen waarde te hechten aan klanttevredenheid of wettelijke consumentenrechten. Ik kan deze winkel helaas niet aanraden.

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat u onze service zo heeft ervaren, en lichten graag onze kant van het verhaal toe.

U heeft in september 2022 een Shokz Aeropex bij ons gekocht. De fabrieksgarantie op dit product bedraagt twee jaar en was inmiddels meer dan een half jaar verlopen op het moment dat u contact met ons opnam.

Ondanks dat de garantie was verlopen en wij formeel niet meer verantwoordelijk zijn voor kosteloze reparatie of vervanging, hebben wij wél meegedacht. Zo hebben wij een korting aangeboden op een vervangend, nieuwer model én u verwezen naar de fabrikant Shokz, die in sommige gevallen aanvullende coulance biedt buiten de garantie om.

Dat u stelt dat wij “geen waarde hechten aan klanttevredenheid of wettelijke consumentenrechten” vinden wij onterecht. Wij hebben meerdere keren inhoudelijk gereageerd, een concreet voorstel gedaan en gewezen op uw mogelijkheden richting de fabrikant.

Hoewel we begrijpen dat het frustrerend is als een product defect raakt na afloop van de garantieperiode, hebben we u binnen onze mogelijkheden een passende oplossing geboden. Mocht u alsnog met ons in gesprek willen over een alternatief aanbod, dan staan wij daar nog steeds voor open.

Team Stengo

Scorekaart voor Stengo