Proshop.nl

Mooie aanbiedingen in januari en ik heb een Canon MF752CDW II besteld voor een hele mooie prijs.
Via de price watch een Canon laserprinter geselecteerd en de Proshop kwam als goedkoopste naar voren met goede recensies. Ik heb heel even getwijfeld omdat de onderneming in Denemarken zit maar de goede recensies hebben mij over de streep getrokken.

De bestel datum was 14 januari 2026 en de verwachte leverdatum was 22-23 januari 2026 omdat 1 toner nog niet in voorraad was, die zou 16 januari weer in voorraad zijn in het magazijn. Blij verrast was ik dat alles al op 17 januari netjes werd afgeleverd.

Het feit dat er via DPD werd geleverd was voor mij een groot pluspunt. Als DHL de transporteur was geweest had ik niet besteld, ik heb teveel pakketten verloren zien gaan bij DHL om die aan huis te laten leveren en een printer van 30kg op te moeten halen bij een servicepunt zag ik ook niet zitten. De printer en bijbestelde toners werden als 2 pakketten geleverd. Daardoor wel 2 x € 8,99 verzendkosten moeten betalen maar door de mooie aanbieding waren de verzendkosten dubbel en dwars terug verdiend.

Beste Pedro,

Bedankt voor je review.

De betreffende toner was al op 15 januari bij ons binnengekomen, de dag na je bestelling, en daarmee eerder dan verwacht. Daardoor werd de verwachte levertermijn aan jou ook naar voren geschoven.

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de prijs die we konden bieden, het bestelverloop qua levertermijn en de uiteindelijke bezorging door DPD.

Het klopt overigens inderdaad dat sommige bestellingen niet in een doos verstuurd kunnen worden door bijvoorbeeld het gewicht of plaatsgebrek. En dan komt het inderdaad voor dat er extra verzedkosten bijkomen, omdat die worden berekend per verzendlabel.

Dit wordt dan aangetoond in je winkelmandje wanneer je meerdere producten toevoegd, en daarmee dus voordat je doorgaat naar de kassa om de betaling uit te voeren en daarmee te voltooien.

Mvg

Proshop