AlgemeenIk heb bij notebooksbilliger.de besteld in de veronderstelling dat dit een betrouwbare webshop is. De manier waarop dit probleem wordt genegeerd en afgewimpeld staat daar haaks op en stelt die betrouwbaarheid ernstig ter discussie.
VerzendingNiets in ontvangst genomen na 1 half jaar, en geen terugkoppeling tot heden dag voor mijn bestelling en ook geen oplossing.
KlantenserviceNa mijn eerdere klacht op Trustpilot ontving ik een reactie van notebooksbilliger.de waarin werd aangegeven dat het onderzoek “langer duurt dan gewenst”. Daarbij stellen zij dat het pakket volgens DHL als afgeleverd is geregistreerd en dat ik DHL van fraude zou beschuldigen, waardoor ik het onderzoek maar moet afwachten. Er werd ook beloofd dat er opnieuw contact met DHL was opgenomen en dat ik geïnformeerd zou worden zodra er nieuwe informatie beschikbaar was.
Ik wil nadrukkelijk benadrukken dat ik het pakket nooit heb ontvangen. Er is geen handtekening van mij geplaatst, het pakket is niet aan mij persoonlijk overhandigd en ook niet bij buren afgeleverd. Daarnaast heb ik op het moment van de vermeende levering geen DHL-bezorger gezien en lag er geen pakket op mijn adres. Ondanks meerdere controles is er ook geen bezorgbewijs getoond waaruit blijkt dat het pakket daadwerkelijk aan mij is geleverd.
In de praktijk is hier verder niets van terug te zien. Tot op heden heb ik geen enkele update ontvangen over de zogenoemde nieuwe melding bij DHL. Er is geen status, geen uitleg en geen enkele vorm van actieve terugkoppeling. Ik moest zelf opnieuw contact opnemen om überhaupt iets te horen.
Toen ik opnieuw contact zocht met de klantenservice van notebooksbilliger.de om te vragen naar de voortgang van dit probleem, werd de chat zonder waarschuwing of uitleg afgesloten terwijl ik mijn situatie probeerde toe te lichten. Dit is uiterst onprofessioneel en wekt de indruk dat men dit probleem liever afkapt dan oplost.
De situatie is nog steeds ongewijzigd: het pakket is niet geleverd, er wordt geen verantwoordelijkheid genomen en ik word van het kastje naar de muur gestuurd. In plaats van een oplossing krijg ik stilzwijgen en afgesloten chats. Dit is absoluut niet de service die je mag verwachten van een grote webshop.
Beste MiggiS,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je geen positieve ervaring bij ons hebt en we willen graag ons best doen om je verder te helpen. Zou je in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer van de klantenservice naar ons willen sturen? Dan kijken we met je mee hoe we deze vervelende situatie zo snel mogelijk kunnen oplossen.
NBB.com