bol Plaza

Ik heb de games A Plague Tale - Requiem (PS5), Assassin's Creed Valhalla (PS5), Resident Evil Village Gold Edition (PS5) en Resident Evil 4 (PS5) besteld bij bol.com. Alle 4 de games werden door een partner verkoper verzonden. 2 stuks door JVS Trading NL, Videogames.nl en DVDOutlet.nl

Bestellen via bol.com ging heel makkelijk, er was duidelijk te zien wie de verkopers waren, maar ook kun je hun persoonlijke reviews zien. Via de mail netjes op de hoogte gehouden en bij bol.com stond duidelijk dat 1 game wat langer nodig had.

Games die VS Trading NL en Videogames.nl verstuurd werden waren netjes de dag ernaar binnen. In beide gevallen waren de games stevig ingepakt in een bubbel envelop en kon ik het volgen met een track and Tracé.

De verzending via DVDOutlet.nl duurde wat langer dan voorheen aangegeven, wel kreeg ik netjes een mail dat het iets vertraagd was. De game uiteindelijk 1 dag later dan beloofd binnen gekregen, ook hier was de track and tracé netjes aanwezig en was het product stevig verpakt in een wat dikkere kartonnen envelop.

Ben over alle 3 de winkels erg positief, en ook over het gemak van bol.com.

Scorekaart voor bol Plaza