Samsung.com

Samsung galaxy book series. Een grote telleurstelling. Je denkt een premium windows laptop te kopen die de look en feel van een macbook heeft. Maar het is slap spul en je scherm breekt binnen no time. Vervolgens ben je 500 tot 800 euro verder omdat Samsung zegt dat het je eigen schuld is. Het is me bij 2 laptops van samsung overkomen. Ik koop de zooi nooit meer. Met name omdat hun medewerkers en beleid bij garantie ronduit genant is.

Duurt weken voor je een eerste reactie krijgt bij reparatie

Ze zijn gericht op zo snel mogelijk van je af komen en proberen je niet verder te helpen. Zonde maar blijkbaar is dat tegenwoordig de manier. Had het niet verwacht van een merk dat premium zou moeten zijn. Ook bij de winkel in Utrecht was de ervaring onder de maat. Sta je met je 2e laptop van samsung die breekt in het scherm. Ik heb het merk een 2e kans gegeven... Hoor je dat het zogenaamd weer gebruikersschade is. Vraagt een medewerker hoe je de laptop ervaart als je even vergeet dat het scherm kapot is...Meine Gute samsung, mag een klant even balen als je hem in de steek laat?
Ook de verantwoordelijkheid bij Alternate leggen die de verkoper is...genant. uiteraard doet Alternate hetzelfde en legt de verantwoordelijkheid bij Samsung. Zo wordt je als consument in de maling genomen

Scorekaart voor Samsung.com