AlgemeenPrima webshop, geeft alleen geen eerlijke leveringstijden. Op de website wordt dan bijvoorbeeld 3 werkdagen als levertijd gezet, vervolgen duurt het 5 voordat je het product kan ophalen. Dat het langer duurt prima, maar informeer de klant over afspraken die niet worden nagekomen.
(Later nog iets besteld, wat wel prima op tijd is aangekomen)
Duurde 2 werkdagen langer dan de aangegeven 3 werkdagen. Ik kwam de producten ophalen en blijkbaar lag het op een extern magazijn. Vind dat daar wel over gecommuniceerd had mogen worden.
KlantenserviceDe klantenservice zei over de levertijd dat het niet de tijd van deur tot deur is, wat ik misleidend vind. Het zou de tijd zijn geweest dat zij het zelf op voorraad hebben, en daarna zouden kunnen versturen. Nog steeds hadden ze het niet na die tijd dus vandaar de score. Toen ik een mail had gestuurd met de vraag of ik het de 3e werkdag kon ophalen zeiden ze de 4e werkdag, wat uiteindelijk de 5e werkdag werd.
Personeel op locatie is verder wel behulpzaam en aardig, maar het feit dat informatie niet klopt baart mij zorgen over de betrouwbaarheid.