AlgemeenGpu besteld op 1 december. Is gewoon achter gelaten door PostNL voor mijn huis een pakket van 600 euro. Toen ik thuis kwam lag die er niet meer. NBB neemt geen verantwoordelijkheid en komt totaal niet met een oplossing.
VerzendingOpzicht ging alles wel okay voor het levering 3 dagen na bestelling werd mijn pakket verzonden. Maar heb het jammer genoeg nooit in ontvangst mogen nemen.
KlantenserviceZe nemen je niet serieus. Sturen screenshots van PostNL track and trace. En als ze zogezegd een onderzoek gaan starten krijg ik een DHL formulier die ik moet invullen.
Beste konglong,
Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je je GPU niet hebt binnengekregen en deze is verdwenen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat PostNL dit pakket zomaar ergens achterlaat, zonder aan iemand persoonlijk te hebben overhandigd.
Helaas moeten we in dit soort situaties een formeel onderzoek starten bij PostNL (of andere bezorgpartners), omdat in de track- en trace-code het pakket dan wel als bezorgd staat. Hiervoor sturen we een formulier naar onze getroffen klanten, waarmee ze officieel kunnen verklaren dat ze het pakket niet hebben ontvangen.
We maken op dit moment gebruik van verschillende bezorgpartners en daardoor kan het voorkomen dat je in eerste instantie het formulier van de verkeerde bezorgpartner van ons ontvangt. We snappen dat dit ook voor verwarring kan zorgen en bieden hiervoor onze excuses aan. Je kunt dit natuurlijk gewoon bij ons aangeven als antwoord op de mail die je hebt ontvangen en dan krijg je het juiste formulier opgestuurd.
We willen natuurlijk zo snel mogelijk het onderzoek starten, omdat deze onderzoeken meer dan zes weken kunnen duren. Zou je daarom in een privébericht op Tweakers je bestelnummer, mailadres en ticketnummer van de klantenservice willen doorsturen? Dan zorgen we ervoor dat je het juiste formulier krijgt, zodat we zo snel mogelijk het onderzoek kunnen aanvragen bij PostNL.
NBB.com