CAPS

Voor mij de eerste keer dat ik bij CAPS heb besteld. Altijd spannend, maar zeker niet teleurgesteld. Mede dankzij de andere reviews hier op Tweakers ben ik overstag gegaan. Dat is ook de voornaamste reden dat ik hier een review schrijf over de webshop, om ook anderen weer te overtuigen dat CAPS een fijne, betrouwbare shop is om te bestellen. Men reageert snel en netjes op mails en de bestelling is goed te volgen in het online portal.

De door mij gekochte SSD was moeilijk elders te krijgen, zeker voor een scherpe prijs. Heel blij met mijn eerste ervaring met CAPS!

De SSD werd netjes verpakt verzonden. De dag voor levering kreeg ik een mailtje met daarin de track en trace. In de tussentijd kon ik mijn bestelgegevens netjes in mijn account bekijken.

Kort nadat ik mijn bestelling had geplaatst zag ik bij mijn order staan dat deze op levering aan het wachten was vanuit de leveranc. Ook was het product online niet meer beschikbaar. Even bekroop mij de angst dat ik het product niet meer zou krijgen en deze uiteindelijk geannuleerd zou worden. Nadat ik per mail een vraag hierover had gesteld kreeg ik spoedig een geruststellende mail retour. Men gaf aan dat de SSD eind van de week, begin komende week werd gewacht en gewoon geleverd zou worden. En inderdaad, einde van de week kreeg ik een verzendbevestiging.

De mail was kort, netjes duidelijk en persoonlijk. Precies zoals gewenst!

Scorekaart voor CAPS

Qshops