Proshop.nl

We hebben voor het thuiswerken een ultra-wide monitor besteld bij Proshop. Wat een drama.

De bestelling is al in november geplaatst. De levertijd zou iets meer dan een week zijn, maar dit werd uiteindelijk meer dan een maand vertraging. In die periode heb ik meerdere keren geprobeerd telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Iedere keer kreeg ik exact dezelfde melding: “U belt buiten onze openingstijden”. Het maakt daarbij niet uit hoe laat je belt, contact krijgen lijkt simpelweg onmogelijk.

Op 22 december werd het scherm eindelijk geleverd, maar in welke staat.
Bij het uitpakken viel direct op dat de doos zwaar beschadigd was. De onder- en zijkant waren kapot, er lag los piepschuim in de doos en alles was provisorisch weer dichtgeplakt met tape. Het scherm zelf bleek linksboven zichtbaar beschadigd.

Ik heb dit direct gemeld, inclusief duidelijke foto’s van zowel de doos als het scherm. Een dag later kreeg ik een reactie terug die aanvoelde als een automatische mail, met opnieuw het verzoek om foto’s. Die waren al meegestuurd en overduidelijk.

Vandaag, 3 januari, heb ik opnieuw drie keer geprobeerd te bellen om te vragen hoe dit nu wordt opgelost. Weer exact hetzelfde verhaal: “U belt buiten onze openingstijden”.

Het is enorm frustrerend en eigenlijk onacceptabel dat je bijna anderhalve maand verder bent zonder enige vorm van echte support. De hele maand december heb ik noodgedwongen thuisgewerkt op een klein laptopscherm. Dat is geen pretje als developer.

Eerlijk gezegd zie ik inmiddels ook op tegen het retourproces, omdat ik er weinig vertrouwen in heb dat dit soepel of snel zal verlopen. Maarja, we zullen zien!

Les: Soms kun je beter iets meer uitgeven en bestellen bij een Nederlandse webshop met een bereikbare en actieve klantenservice.

Verzending duurde meer dan een maand. Pakket had behoorlijke schade en was provisorisch weer dichtgeplakt met tape. Product flink beschadigd.

Geen goede ervaring met de telefonische klantenservice. Via mail het beste bereikbaar, maar erg traag.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.

Onze openingstijden voor de telefoon staan altijd vermeld op onze website, naast het telefoonnummer. In weekenden (dus ook zaterdag 3 januari) zijn wij altijd gesloten, dus telefonisch niet bereikbaar. Soms zijn wij ook op weekdagen gesloten, en dit staat dan duidelijk vermeld op onze website.

Mocht je ons telefonisch niet kunnen bereiken, dan kan je altijd een mail sturen. Wij streven ernaar binnen enkele werkdagen te reageren.

Verdere communicatie over je beschadigde scherm zal via de mail verlopen.

Groet,
Proshop