AlgemeenUitstekende service, echte specialisten
Via een andere leverancier werd ik gewezen op De NAS Expert toen mijn Synology DS1815+ volledig dood leek te zijn – zeer waarschijnlijk de bekende Intel C2000 bug. Vanaf het eerste contact was duidelijk dat ik met vakmensen te maken had. Snelle en heldere communicatie, duidelijke instructies voor opsturen en transparantie over de kosten.
De reparatie is perfect uitgevoerd: niet alleen hersteld, maar ook geflasht zodat de NAS zich gedraagt als een DS1817+ en weer volledig up-to-date is met de nieuwste DSM-versies. Daarnaast is het geheugen meegenomen, alles netjes schoongemaakt en het systeem draait nu aantoonbaar sneller dan voorheen.
Wat ik vooral waardeer: ook ná de reparatie is de service uitstekend. Zelfs ’s avonds werd mijn vraag snel en deskundig beantwoord bij het opnieuw in gebruik nemen van de NAS. Je merkt aan alles dat ze precies weten waar ze het over hebben en verder gaan dan standaard “dozen schuiven”.
Kortom: professionele reparatie, eerlijke prijs, persoonlijke benadering en echte kennis van zaken. Mijn NAS is weer helemaal future-proof. Absolute aanrader voor wie zijn NAS serieus neemt.