AlgemeenOp zoek naar goed en vriendelijk geprijsd Samsung mobiel bij PM gekomen. Normaal koop ik bij Belsimpel maar prijsverschil was zodanig groot (bij 256 model) dat ik PM heb gekozen. Al eerder de de Motorola Edge 50 Neo bij PM gekocht en dat was ook goed gegaan. Dit keer de Samsung A56 gekozen voor dochter, want de jeugd wil blijkbaar alleen Samsung. Alles ging goed, goede prijs, snel in huis en juiste model. Zoals het hoort zeg maar. Wel zat het stickertje los (seal) maar het toestel leek ongebruikt en het leek uit Hongarije te komen (denk ik). Maar het toestel zelf was oke. Met Samsung software alles draadloos overgezet van oude naar nieuwe toestel. WhatsApp teruggezet. En op een paar apps opnieuw ingelogd. Allemaal vrijwel vlekkeloos verlopen.
VerzendingWas binnen beloofde tijd in huis, tijdens de feestdagen. Dus gewoon prima geregeld.
KlantenserviceGevraagd over seal, werd heel snel beantwoord. Mogelijk ook gewoon slechte lijm?
Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te lezen dat je opnieuw voor ons hebt gekozen en dat zowel de prijs als de levering goed zijn bevallen. Mooi dat de overstap naar de nieuwe Samsung soepel is verlopen en dat alles snel en probleemloos werkte.
Goed om te horen dat alles naar verwachting is gegaan en dat het toestel perfect functioneert. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de nieuwe telefoon van je dochter. 😊📱
Warme groet,
PhoneMarket.nl