123inkt.nl

Goede ervaringen met meerdere LED lampen bestellingen bij dezelfde verkoper dus ik dacht voor mijn Epson ecotank inkt ga ik hier ook bestellen. Maar ik vond het vreemd dat de winkel waardering zo laag is dus hier en daar wat reviews gelezen en daarna toch gewoon hier de bestelling geplaatst. Mijn ervaringen zijn prima, gewoon de originele inkt van Epson binnen not time gekregen zonder gebeld te worden of ik niet de huisinkt wil. Geen pennen of iets dergelijks erbij want dat kun je gewoon aangeven in je account of je dat wilt (moet je uitvinken, dat dan weer wel). Dus gewoon een goede levering.

Na 24 uur al geleverd op het aangegeven adres. Prettig is dat je dat zelf kunt bepalen op welk afleverings punt dat moet zijn voor DHL of Postnl. Want dat is bij sommige leveranciers niet altijd mogelijk en thuis afgifte vind ik vaak niet handig.

Hier kan ik alleen wat over zeggen voor LED lampen bestellingen. Dat ging altijd prima, ook als een bepaald type lamp er niet direct was dan werd de bestelling automatisch opgedeeld in deelleveringen van datgene wat er al wel was en spullen die later kwamen. Altijd via de mail een goede communicatie daarover.

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk