Algemeen"Mijn ervaring met 123inkt.nl begon met de bestelling van een '2e kans' Canon LiDE 400 scanner. Wat een snelle levering had moeten zijn, werd een week vol hindernissen. De bezorging was vertraagd, en bij binnenkomst bleek er geen LiDE 400 in de doos te zitten, maar een defecte LiDE 300 met een gat op de plek van de USB-poort. Slordig, maar ik gaf ze het voordeel van de twijfel.
Nadat de klantenservice een vervangend exemplaar beloofde, ging het bij de retourzending weer mis: het label was incompleet, waardoor ik onverrichter zake terugkwam van het postkantoor. Pas na een week had ik de juiste scanner eindelijk in huis. Eind goed, al goed? Helaas niet. Twee weken later ontving ik een factuur voor € 2,75 extra. De reden? Omdat de '2e kans' versie niet meer voorradig was, had ik een nieuwe gekregen en moest ik het prijsverschil bijbetalen.
Na alle tijd, moeite en fouten vanuit hun kant, vind ik het onbegrijpelijk dat er voor zo’n klein bedrag geen coulance kon worden getoond. De € 2,75 is betaald, maar de relatie is definitief verbroken. Klant is hier duidelijk geen koning."
KlantenserviceZie verhaal hierboven, dit zegt genoeg denk ik. maar er niet meer woorden aan vuil.
Dank voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat je bestelling meerdere fouten bevatte en dat dit veel extra tijd en gedoe heeft opgeleverd. Dat je daarnaast een factuur ontving voor de meerprijs van het product, terwijl er eerder fouten zijn gemaakt, kan voor verwarring en frustratie zorgen. We begrijpen dat dit je ervaring negatief heeft beïnvloed en nemen je feedback serieus. Wij zullen je feedback intern delen om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren.
Groetjes, Lesley van 123inkt