AlgemeenHet afgelopen jaar heb ik al mijn camera spullen bij CameraNU aangeschaft. Daarbij moet je denken aan mijn Canon R6 II en verschillende lenzen, maar ook een tas en accessoires.
Voor de grote aankopen ga ik altijd naar de CameraNU winkel in Utrecht. Al het personeel daar is heel vriendelijk, geduldig en zijn zelf vaak ook gepassioneerde foto- en videograven. Ook online is de informatie op de website en het bestelling proces plus de verzending op en top.
Eén klein min puntje aan de website: je verlanglijstje updaten zit een kleine bug in, zo kan ik voor één of andere redenen niks uit mijn verlanglijstje verwijderen. Voor de rest is de website goed ingericht.
Ruilen, retourneren of inruilen gaat ook altijd gemakkelijk bij CameraNU zonder gedoe en hier heb ik al meerdere keren gebruik van gemaakt. Zo heb ik een aantal producten geretourneerd: niet omdat het product niet goed was, maar omdat ik van gedachten was veranderd. Ook bij het inruilen van je oude apparatuur krijg je er een schappelijke prijs voor terug en een extra bonus in store credit als je er iets voor terug koopt.
Tot slot ben ik een week geleden ook nog in de winkel in Utrecht geweest om een lens te retourneren en twee lenzen in te ruilen en vervolgens heb ik een Canon RF 24-105mm f/4.0 terug gekocht en later ook nog de Canon RF 45mm f/1.2 aangeschaft. Tijdens mijn bezoek aan de winkel werd ik top geholpen en er werd uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden ondanks dat het best druk was in de winkel.
Kortom: Ik voel mij een gewaardeerde klant. Bedankt CameraNU voor het ondersteunen van mijn (veel te) dure hobby in het afgelopen jaar en tot in 2026!
Prijzige producten worden altijd aangetekend via PostNL verzonden en de verpakking is ALTIJD op en top in orde.
KlantenserviceZoals eigenlijk ook al aangehaald in de toelichting: in de winkel word er ruim de tijd genomen om je vraag te beantwoorden en ook via de klantenservice die je tot 20.00 uur 's avonds kan bereiken kan je al je vragen stellen en het leuke is nog: je krijgt er altijd kundig antwoord op, vaak nog van een gepassioneerde fotograaf ook.