AlgemeenMakkelijk om bestelling te plaatsen en te betalen.
Eind november had ik een nieuwe Synology NAS gekocht, bij een andere webshop, en bij het bestellen van 2 16 Terabyte hardschijven was ik geschrokken hoe duur de schijven op korte tijd waren geworden. Nu had Galaxus nog 16 TByte Toshiba schijven voor een "redelijke" prijs in de verkoop. Deze schijven hadden ook nog een prima review.
Helaas was ik vergeten om op de Shop score te kijken en daar de schijven besteld.
Let op: Het is in feite een Duitse webshop die middels "AI" ook alles in het Nederlands vertaald.
De twee harde schijven zaten wel in een op maat gemaakte plastic bubbelfolie maar er was nog heel veel ruimte in de doos waardoor deze echt vrij konden bewegen in de doos.
Of dat dit ook bijgedragen heeft dat beide harde schijven al defect waren bij aankomst, wie weet.
Maar 1 schijf was echt D.O.A. na een paar tikken helemaal niet meer en de tweede schijf traden heel snel, bij installatie van de Synology NAS, schrijffouten op waardoor het systeem vastliep..
Daarop de schijven teruggestuurd. 5 december zijn ze bij Galaxus binnen gekomen. Geen enkele update wanneer ik weer werkende schijven zou ontvangen.
22 december contact via chat opgenomen wanneer ik werkende schijven zou ontvangen. Pas toen werd schijnbaar naar de casus gekeken.
O ja de schijven zijn niet meer leverbaar was de reactie, wij storten je het geld terug.
Lekker dan nu kan ik ergens ander veel duurdere schijven gaan kopen...
En ook zeer verveld dat zij pas iets gaan doen als ik actief contact opneem.