Computer-Bestel

Ik heb een game PC samengesteld en besteld. Ik vond de configurator op de site zeer gebruiksvriendelijk. Ook zijn er veel opties. Ondanks kleine problemen met de levertijd van de RAM gehuegen (wereldwijd op dit moment) heeft de klantenservice contact met mij opgenomen en gevraagd of er een alternatieve RAM geheugen in kan. 2 dagen later kreeg ik mijn PC. Top service. Ondertussen heb ik de PC iets langer dan een week, alles werkt naar behoren.

Bestelling op 8 december verzonden, op 9 december thuis, zonder problemen. Prima.

Uitstekend, snelle communicatie, er werd een alternatieve RAM geheugen aangeboden zodra de levertijd van de gekozen RAM te lang werd.

Bedankt voor je review, Karol93!

Super om te horen dat je de configurator zo gebruiksvriendelijk vond en dat je precies de opties kon kiezen die je zocht. Jammer natuurlijk van de vertraging op het RAM-geheugen (die wereldwijde leverissues zijn momenteel echt een “plot twist” waar niemand op zit te wachten), maar fijn dat we je snel een passend alternatief konden aanbieden en je PC alsnog vlot in huis was.

Helemaal mooi dat alles na ruim een week nog steeds naar behoren draait. Daar doen we het voor. Veel plezier met je nieuwe game PC en als je ooit nog wilt upgraden of vragen hebt, je weet ons te vinden!

Groet,
Johan van Computer-Bestel.nl