AlgemeenGeld kwijt, geen telefoon, extra kosten en wordt niet geholpen helaas.
Ik had een roze refurbished iPhone 13 besteld voor mijn dochter met kerst. Met een nieuwe accu en de status “zo goed als nieuw”.
Helaas een beschadigde telefoon ontvangen, binnen 10 minuten na ophalen bij postnl punt dit gelijk doorgegeven met foto. Echter hadden ze er geen meer op voorraad. Vele telefoontjes voor een oplossing echter moeten ze alles intern bij management terugleggen, maar laten ze niets weten. Ik heb de telefoon retour gestuurd waarvoor ik ook nog eens €10 voor moest betalen bij Mobico. Nu helaas geen telefoon, geld kwijt, en ze geven steeds aan dat ze wat laten weten. Vandaag weer niets vernomen. Ben dus gewaarschuwd!! Ik moet helaas de zaak gaan aanmelden bij de geschillencommissie van Thuiswinkel waarborg keurmerk. Iets wat mij tijd en extra geld kost. Dus wees gewaarschuwd
De verzendig met post nl is het enige wat enigszins goed ging.
KlantenserviceDe klantenservice blijft vriendelijk, maar je hebt er eigenlijk niets aan, want ze kunnen en mogen niets zelf oplossen en moeten eerst alles bespreken en geven aan er later op terug te komen wat niet meer gebeurd uiteindelijk. Herhaaldelijk gesproken, maar kunnen geen oplossing bieden zelfstandig. En geven steeds aan dat ze wachten op terugkoppeling, die nooit komt. Volgens mij is het geheel uitbesteed aan een callcenter.