AlgemeenBen al 2 jaar groot fan van Cameranu. Eerst van de winkel die analoge foto's laat ontwikkelen. Kan ik eindelijk mijn Yashica (1970s) uit Japan goed gebruiken. Daarna ben ik fan geworden van de vele lezingen en workshops die Cameranu in het hele land geeft (en ik ben dan ook al het hele land afgereisd om zoveel mogelijk mee te pikken). Handig, als film en fotografiestudent dat er zo een aanbod is! Recentelijk heb ik mijn cameragear geupgrade. Heb nog nooit een nieuwe camera gekocht en daar is ie eindelijk: de Canon R6 Mark II. Heeeeel blij mee! De rest van mijn spaarpot is inmiddels ook leeg, want ik wilde er een adapter bij kopen, net als een flits en meer! Zo groei ik met Cameranu mee!!
Bestelling was snel! Net als de klantenservice die mij goed op de hoogte hield toen een aantal producten niet meer in het assortiment waren. Wat uiteindelijk ook is opgelost
Goed contact gehad met de klantenservice. Niet alleen bij de laatste bestelling, maar ook bij eerdere inschrijvingen van lezingen en workshops.