CAPS

Via Tweakers Pricewatch is de website (uiteraard) simpel te vinden, de prijzen zijn concurrerend t.o.v. andere websites. Het bestelproces werkt eenvoudig en snel. Een ruim assortiment is op voorraad, tenminste volgens de leveringstermijn die wordt getoond (lees klantenservice).

Vanwege de zware (>20 kg) be quiet! Dark Base Pro 901 behuizing, is de wijze van verpakken van groot belang om beschadigingen te voorkomen.

De behuizing is geleverd in een zeer stevige neutrale omdoos met handtekening voor ontvangst. De tower is excellent verpakt met op de bodem een laag luchtkussens, veel sterker dan de standaard plastic "zakjes" en verder opgevuld met stevig karton/papier. De inhoud is onbeschadigd aangekomen, dat is wel eens anders met zware/grote producten is mijn ervaring!

De uitstekende communicatie, via e-mail, is snel en accuraat. Ook werd een geannuleerde bestelling snel gecrediteerd.

Ik heb contact opgenomen i.v.m. de levertijden, deze zijn niet altijd accuraat vanwege de drukke tijd (Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en kerst). Overigens ervaart bijkans iedere website leveringsproblemen, dat is Caps niet aan te rekenen! Wel is het jammer dat dit niet wordt vermeld bij het beoogde artikel en dus ook niet op Pricewatch, zo word je wel op het verkeerde been gezet.

Vanwege de goede ervaringen, heb ik de website toegevoegd aan mijn bladwijzers.

Scorekaart voor CAPS

Qshops