AlgemeenHeb meer dan twee weken geleden een Iphone 16 besteld. Deze is nooit bezorgd. De fout ligt duidelijk bij PostNL. Ben in contact met Phonemarket, maar er wordt niet echt een oplossing geboden. Alleen steeds verwezen naar PostNL. Dat schiet niet op. Tot nu toe lijkt het er op of ik kan fluiten naar mijn telefoon en mijn geld.
VerzendingHet product is nooit geleverd. Het is spoorloos. Phonemarket verwijst naar PostNL. Die zegt dat het bij een PostNLpunt ligt. Dat is niet zo en daar is ook nooit een melding van gegeven.
KlantenserviceEr wordt niet echt een oplossing geboden alleen verwezen naar PostNL. Heel vervelend dit...
Inmiddels is het weer een paar dagen en ik word nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Blijkbaar moet het eerst met PostNL opgelost worden voor ik een andere telefoon opgestuurd krijg. Of mijn geld terug krijg. Ondertussen wordt ik aan het lijntje gehouden... Heel vervelend dit.
Als ik dit vantevoren had geweten had ik nooit bij Phonemarket besteld. Ook al ligt de werkelijke fout bij PostNL, ze kunnen dit toch ook wel klantvriendelijker oplossen. Ik begrijp echt niet waarom ik moet wachten met een voor mij passende oplossing tot het probleem tussen Phonemarket en PostNL is opgelost.
Dankjewel voor je bericht. We begrijpen heel goed dat dit erg vervelend voor je is en het is absoluut niet de bedoeling dat je het gevoel krijgt dat je “kunt fluiten” naar je bestelling.
Zoals je in onze mailwisseling hebt kunnen zien, zijn wij op dit moment samen met PostNL bezig om uit te zoeken waar het pakket precies is en om een officiële zoekopdracht te starten. Dat proces duurt helaas altijd even omdat PostNL eerst intern moet onderzoeken voordat wij een definitieve oplossing kunnen geven.
We willen benadrukken dat jij nooit het risico draagt. Wij versturen altijd verzekerd en jij ontvangt óf je bestelling óf je geld terug. Dat is onze verantwoordelijkheid, niet die van jou.
We vragen alleen nog even een klein beetje geduld zodat we dit netjes kunnen afronden. Zodra we meer weten hoor je dat meteen van ons.
Warme groet
PhoneMarket.nl