AllYourGames.nl

Beste Gamesbond007,

Allereerst bedankt voor je waardevolle feedback.

Wat vervelend om te lezen dat je jouw pre-order niet op de release ontvangen hebt. Dat is natuurlijk niet wat je hoopt/verwacht bij een pre-order. Het klopt inderdaad dat wij jouw pre-order keurig op tijd (één dag voor de release) hebben verzonden. Echter is deze specifieke zending, door de enorme najaarsdruke, vertraagd geraakt in het sorteerproces bij DHL. Waarvoor onze excuses.

Aangezien de tracking pas werkt zodra de zending bij DHL is verwerkt in het sorteerproces heb jij nog geen update ontvangen. We kunnen je echter wel garanderen dat we jouw bestelling keurig op tijd verzonden hebben zoals we dat iedere dag met ons team weer voor elkaar krijgen. We vinden het jammer om te lezen dat je onze reactie in twijfel trekt.

Naar verwachting zal je bestelling op korte termijn alsnog geleverd worden door DHL. Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak.

Hopelijk verduidelijkt onze reactie de situatie. Mocht je nog vragen hebben dan is onze klantenservice bereikbaar via 040 218 00 30 of info@allyourgames.nl.

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice AllYourGames.nl