AlgemeenVanaf de oprichting op Urk ben ik al klant bij Cameranu en ben nog nooit teleurgesteld.
KlantenserviceAllereerst: hulde aan de balieservice van Cameranu! Daar valt echt niets op aan te merken. Kom je binnen als een blanco blad vol vragen, dan worden de medewerkers ware professoren compleet met demonstraties die zo in Het Klokhuis kunnen worden uitgezonden. Petje af!
Maar ja… ik ben dus zo iemand die eerst drie dagen in een digitale konijnenhol kruipt en iedere vergelijkingssite raadpleegt. Tegen de tijd dat ik klaar ben, weet ik niet alleen wat ik wil hebben, maar eigenlijk ook hoe het geproduceerd wordt, door wie, en op welke dag van de week het magazijn wordt gestofzuigt. Bestellen gaat daarna razendsnel, en omdat ik praktisch tegenover Cameranu werk, is afhalen ideaal. Tenminste… dat dacht ik.
Want zodra je de winkel binnenstapt en ziet dat er nog wat klanten vóór je staan, kun je jezelf gerust installeren alsof je een weekendje weg bent. Neem een denkbeeldige campingstoel mee, pak een koffie (of twee) en geniet van het live theater dat zich voor je ogen afspeelt. Demonstraties waarvan je denkt: jongens, dit is geen fotowinkel meer, dit is een masterclass! Je steekt er altijd wat van op of je wilt of niet.
Met een beetje geluk mag je na zo’n twintig minuten wachten eindelijk zelf naar de balie. Je laat je bestelcode zien, één minuut later sta je buiten met je aankoop in een tasje en vraag je je af of je nu eigenlijk net een mini-vakantie hebt gehad.
Conclusie:
Tijd over en zin in gratis entertainment? Doe een afhaalbestelling.
Geen tijd, geen geduld, geen koffie nodig? Laat het thuis bezorgen.