CAPS

Heb bij deze shop een computercase en koelpasta aangekocht. Net toen ik mijn order geplaatst had was er ineens een sterke prijsdaling op de computercase terwijl mijn order nog verwerkt werd, maar wel al betaald was. Heb dit dan ook onmiddellijk laten weten aan deze webshop via mail. Nagenoeg, geen onmiddellijk antwoord. Maar enkele dagen later wel een mail dat mijn order verzonden was en pas daarna kwam er een antwoord dat telkens omslachtig als onduidelijk bleef.

Telefonsich werd gezegd : Dat ik het na aankomst altijd kon terugsturen met de verzendkost voor eigen rekening ?? Dit ging over een prijsverschil van €30, het verzenden van de computercase vanuit België naar Nederland zou me meer kosten.

Na een kleine discussie in mail over en weer kon ik er vanuit opmaken dat er een verschil van €20 terugbetaald zou worden, maar de mails waren zeer onduidelijk en kort opgesteld. Ben ondertussen al meer dan 3 weken op deze terugbetaling aan het wachten en nog steeds niks ?

Correct verzonden, stevig verpakt en op de gewenste manier afgeleverd door PostNL

Klantenservice reageert bewust niet tijdig op mails en gaat daarna onnodig de discussie aan over de prijsdaling. Hun mails zijn kort en onduidelijk opgesteld waarbij je nooit geen duidelijk antwoord op je vraag krijgt. Vanop het werk heb ik hen 11x telefonisch proberen bereiken waarvan er slechts eenmaal werd opgenomen, toen werd er door hen gezegd dat ik het order altijd kon terugsturen en de verzendkosten voor eigen rekening waren. Daarna werd het telefoongesprek abrupt van hun zijde beëindigd.

Scorekaart voor CAPS

Qshops