AlgemeenIk ben zeer tevreden over de service en de uitgebreide kennis die werd getoond. Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen, en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Absoluut een aanrader! Elke keer als ik er ben, word ik op dezelfde fijne manier geholpen.
Ook de webshop is duidelijk en gebruiksvriendelijk, met filters die uitstekend werken en scherpe aanbiedingen. De producten worden met zorg ingepakt en direct verzonden. Bijna altijd ontvang ik mijn bestelling al de volgende dag.
De online shop werkt prettig en is eenvoudig te navigeren. De zoek- en filtermogelijkheden functioneren uitstekend en de acties zijn echt de moeite waard. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Meestal wordt mijn pakketje al binnen één dag geleverd.
KlantenserviceDe service is uitstekend en de kennis van het team is indrukwekkend. Ik werd op een professionele en vriendelijke manier geholpen en al mijn vragen kregen heldere antwoorden. Echt een aanrader! Telkens opnieuw word ik hier op dezelfde prettige manier ontvangen.