NBB.com

Goede prijs maar: Heb een case besteld die (achteraf) niet op voorraad bleek te zijn. Ik heb hier geen e-mail over ontvangen en was dus ook erg gefrustreerd over het feit dat het nog niet eens bij de bezorger is afgeleverd. Moeilijk te bereiken via chat of telefoon (rekening houdende met black friday enigszins begrijpelijk). Wel bereikbaar via e-mail (of tweakers ;) ). Na het plaatsen van een review hier, snel en vriendelijk geholpen. We zijn nu in het proces van een oplossing zoeken, maar nu al tevreden.

Bij een andere bestelling (die via bol.com liep, alles super vlot en soepel). Bij deze bestelling dus een issue met bevoorrading, wat zeker beter gecommuniceerd mag worden. Uit bovenstaande review verwacht ik dat dit iets is wat fout is gegaan de afgelopen week.

Erg vriendelijk en snel geholpen na het plaatsen van de review hier. Contact via e-mail wordt snel behandeld. Wel jammer dat telefonisch geen optie is (of in ieder geval niet vermeld staat bij contact opties).

Beste Buildinbasics,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend dat je op dit moment via de chat of telefoon geen contact met ons kunt krijgen. Het is bij de klantenservice op dit moment erg druk vanwege de drukke periode rondom Black Friday.

Zou je in een privébericht op Tweakers de gegevens van je bestelling willen doorsturen? (mailadres, bestelnummer etc.) We kunnen op die manier checken waarom je bestelling nog niet is verzonden en kijken graag mee wat we hiervoor kunnen betekenen. We willen natuurlijk ook dat jij zo snel mogelijk je bestelling in handen hebt, zodat je zo snel mogelijk verder kan met je build!

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com