AlgemeenAankoop van Motorola Razr 60Ultra:
- Goedkoopste van alle webshops (toch voor dit artikel op dit moment)
- Zeer snelle service
- Duidelijkheid over levertermijn vanaf betaling (Verwachte levertijd: 29 november 2025) Effectief ontvangen 27 november
- Track & Trace ontvangen binnen de 24u
- Verpakking was compact en degelijk (schokbestendig kartonvulling rond het pak in de doos)
- Klantendienst moeten bellen voor een adreswijziging, maar het pakje was reeds onderweg, toch een positieve ervaring want de medewerker kon me heel duidelijke informatie meegeven.
Kortom Top webshop, zeker een aanrader! Als je niet aarzelt over de prijs, is er niets om te aarzelen
- Track & Trace ontvangen binnen de 24u
Duidelijk, vroegtijdig en in goede conditie ontvangen!
- Klantendienst moeten bellen voor een adreswijziging, maar het pakje was reeds onderweg, toch een positieve ervaring want de medewerker kon me heel duidelijke informatie meegeven en ze waren vriendelijk!
Vriendelijk, had kennis van zaken!
Wat een geweldige review om te lezen, dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om dit zo uitgebreid met ons te delen 😊 Echt superfijn dat je zo’n goede ervaring had met zowel de bestelling, de verzending als onze klantenservice. Daar doen we het voor!
Geniet van je nieuwe toestel en hopelijk tot een volgende keer!
Warme groet
PhoneMarket.nl