Expert

Wow! Ik wist niet dat dit nog bestond. Het gemak van online bestellen, maar de voordelen van een 'kleinere' winkel. Na het plaatsen van de bestelling zag ik in de mail al dat deze was doorgezet naar de lokalen Expert in het dorp hier naast. Even later werd ik gebeld door de winkel om te vragen of ze het product ook al eerder mochten leveren (volgende dag) omdat ze dan toch in de buurt waren. Nou, ja, natuurlijk!

Op de bezorgdag zelf werd ik opnieuw gebeld, ditmaal door de bezorgen (van Expert zelf dus) met de vraag of ik op dit moment thuis was, want dan kwam hij zo langs.

Nog wat later stond de bezorger voor de deur. Een vriendelijk man, die normaal de tijd nam om het pakket te overhandigen. Wat een verschil met de standaard pakketcoureurs die vaak al in de auto zitten voordat je de deur open kan doen.

Ik bestelde eigenlijk bij Expert omdat ze op dat moment de goedkoopste waren, maar bij een volgende aankoop betaal ik liever een paar Euro meer voor de service van Expert.

Verzonden via eigen bezorger van lokale Expert. Nam rustig de tijd om het pakket te overhandigen en maakte nog even een praatje. Veel fijner dan de bekende bezorgbedrijven.

Scorekaart voor Expert