AlgemeenMijn dark pro 14 hier besteld sinds dit de goedkoopste was dat ik kon vinden.
Normaal als je naar goedkope site gaat kan je verwachten op vertraging en slechte verpakking.
Hij is aangekomen in 2 dagen, normaal 5, De verpakking was daarbij subliem: stevige kartonnen doos, plastieke verstevigsdtraps en gevuld met beschermend materiaal. (ik kreeg ook een kortingscode voor hello fresh van duitsland. Sommige mensen hebben dat misschien graag maar il zie het wel als advertentie)
Net een p14 pro besteld ter vervanging. Weer de goedkoopste en ik verwacht weer dezelfde service.
(ze vroegen mij om een review te schrijven maar hiervoor krijg ik geen beloning of nog iets anders)
Zie algemene comment die ik heb gemaakt over de service.
KlantenserviceNiet echt mee in contact gekomen wat natuurlijk goed is
Alhoewel bij het betalen iets verkeerd liep en toen heb ok gevraagd of ik moest verder gaan met die bestelling of met een nieuwe.
Daar hebben ze meteen op geantwoord en behulpzaam
HetIsDezeMaar,
Bedankt voor je bestellingen en je review. We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring bij ons hebt en dat de klantenservice je goed heeft kunnen helpen.
Onze pakketten worden in Duitsland ingepakt en verzonden. Helaas kunnen we op dit moment nog niet tussen Nederlandse en Duitse pakketten differentiëren, waardoor het voor kan komen dat er Duits promotiemateriaal in Nederlandse pakketten zit. Hiervoor bieden we dan ook onze excuses aan. Dit hopen we in de toekomst ook zeker mogelijk te maken en wellicht kunnen we dan ook promotiemateriaal van Nederlandse aanbieders in onze pakketten stoppen.
We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com