Beste nitro13,
Bedankt voor je review. We willen allereerst onze excuses aanbieden voor deze situatie. Het is absoluut niet de bedoeling dat je AirPods hebt gekregen, waarbij de verpakking nieuw en gesealed is, maar dat het serienummer al is aangemeld bij Apple. Onze producten zijn in principe altijd nieuw, tenzij dit uitdrukkelijk is aangegeven in de titel door de aanmerking 'B-product' in de titel en beschrijving.
We zijn blij om te horen dat je ondertussen al contact met ons hebt opgenomen en een retour hebt gestart. Het kan soms iets langer duren voordat een terugbetaling is aangekomen bij onze klanten. Zeker in deze periode rondom Black Friday merken we een toegenomen hoeveelheid aan klantvragen, retourvragen etc., waardoor het langer dan normaal kan duren voordat klanten iets van ons horen.
Mocht je de terugbetaling aan het einde van deze week nog niet hebben ontvangen, willen we je vragen om contact met ons op te nemen via de klantenservice of via een privébericht hier op Tweakers. We kunnen dan meekijken wat er met de terugbetaling aan de hand is. Laat het ook gerust weten als we je ergens anders bij kunnen helpen.
NBB.com