NBB.com

Refurbished AirPods Pro 2 verkocht als nieuw, zonder duidelijke vermelding van refurbished. Stond in de Tweakers price watch bij nieuw. Verpakking was inderdaad als nieuw en geseald, maar het serienummer bleek al meer dan 11 maanden in gebruik, met nog 2 weken Apple ondersteuning te gaan. Ik heb de Apple verpakking vervolgens niet geopend en ben dus onbekend met de toestand van de AirPods en de AirPods case, en weet niet of er gebruikssporen waren.
Op zich is er niets mis met refurbished, maar alleen als dat een bewuste keuze is, en daar hoort een andere prijs bij.

Verzending en levering uit Duitsland was snel (ca. 2 werkdagen) en goed verpakt.

Retour en administratieve afhandeling van herroeping werkt goed en snel. Geld heb ik nochtans (na een week) nog niet terug ontvangen.

Beste nitro13,

Bedankt voor je review. We willen allereerst onze excuses aanbieden voor deze situatie. Het is absoluut niet de bedoeling dat je AirPods hebt gekregen, waarbij de verpakking nieuw en gesealed is, maar dat het serienummer al is aangemeld bij Apple. Onze producten zijn in principe altijd nieuw, tenzij dit uitdrukkelijk is aangegeven in de titel door de aanmerking 'B-product' in de titel en beschrijving.

We zijn blij om te horen dat je ondertussen al contact met ons hebt opgenomen en een retour hebt gestart. Het kan soms iets langer duren voordat een terugbetaling is aangekomen bij onze klanten. Zeker in deze periode rondom Black Friday merken we een toegenomen hoeveelheid aan klantvragen, retourvragen etc., waardoor het langer dan normaal kan duren voordat klanten iets van ons horen.

Mocht je de terugbetaling aan het einde van deze week nog niet hebben ontvangen, willen we je vragen om contact met ons op te nemen via de klantenservice of via een privébericht hier op Tweakers. We kunnen dan meekijken wat er met de terugbetaling aan de hand is. Laat het ook gerust weten als we je ergens anders bij kunnen helpen.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com