NBB.com

Ik heb een heel erg waardeloze ervaring met dit bedrijf.
bestel een ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Zwart | AiO waterkoeling
Dit staat op de site en op de orderbevestiging. Ik werk onregelmatig en veel ik ben net thuis.
Nu krijg ik net het pakket binnen en ben super verbaast. zit er een product in met ee 280mm radiator.
nu wordt het helemaal mooi: zonder iets te zeggen (er is geen mail gestuurd over een wijziging) is er op de factuur ineens een 280mm gezet. Deze factuur kun je pas zien als je hem opent in een pdf programma..

Zo ver ik dit kan beoordelen is dit oplichting, een hele vervelende vorm van oplichting, want je kunt nu tot maandag wachten met deze zooi, de oplichters zullen eisen dat je hun zooi eerst op moet sturen, een week moet wachten tot ze het pakket ontvangen hebben en beoordeeld hebben en dan een dag of 2 voor ze het juiste product hebben opgestuurd hebben.
Verder zullen ze er onder dit bericht gaan zetten hoe erg ze het vinden en wat vervelend het is dat het gebeurt is..

Als ze VOORAF 1 mailtje sturen met wat er aan de hand is, of ze meer geld denken te moeten hebben of dat ze de aangegeven een levertijd niet halen.. nee gewoon lekker de boel oplichten.. en dan hopen dat ze er mee weg komen... bedankt NNBNL goed bezig..

het pakket was er na 3 dagen. dat is in de huidige tijd een krappe voldoende.

de helpdesk is niet bereikbaar als de pakketen aan komen. je hebt er dus niets aan, er worden andere producten op de factuur gezet dan die zijn besteld. en dan gewoon opgestuurd..

Beste jaliejalie,

Bedankt voor je review. We waarderen het absoluut dat je een review plaatst over je ervaring. Zo kunnen we altijd blijven kijken hoe we onze service en de ervaring voor onze klanten kunnen verbeteren.

We vinden het oprecht vervelend als dit soort situaties ontstaan. We zijn er zeker niet op uit om mensen op te lichten. Dat staat ver buiten onze eigen normen en waarden. We hebben op dit moment echter problemen met het vertalen van onze producten naar het Nederlands. Het komt er daarbij kort op neer dat in het vertaalproces een aantal bugs zitten, waardoor sommige artikelen in de Nederlandse webshop met de verkeerde titel en beschrijving online komen.

Doordat we een assortiment van meer dan 10.000 artikelen hebben, glipt er helaas nog regelmatig zo'n artikel met de verkeerde beschrijving door onze controles heen. Soms komen we dus pas achter deze fout als een klant ons hierop wijst. De factuur en bestelbevestiging bevatten vervolgens de juiste naam, omdat de informatie hiervoor uit een ander systeem getrokken wordt, waar de titel wel klopt. Dit zorgt voor het verschil tussen de factuur/bestelbevestiging en de titel op de webshop en orderbevestiging.

We zijn op de achtergrond echt hard aan het werk om voor dit probleem met het vertalen een oplossing te vinden. We snappen als geen ander dat het vervelend is om een ander product te krijgen dan wat je hebt besteld, juist vanwege onze passie voor elektronica. Onze developers zijn al bezig met het uitzoeken van de bugs en proberen zo snel mogelijk de oplossing live te hebben.

Zou je in een privébericht op Tweakers je mailadres en bestelnummer willen doorsturen? We willen dan graag intern overleggen wat de mogelijkheden zijn om je met deze situatie te helpen en hoe we je ervaring hopelijk toch iets positiever kunnen afsluiten.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com