AlgemeenGoede website, nette prijzen. Nederlandstalig contact via de mail. Heb een CPU, DDR, voeding, koeler en kast gekocht.
Ik maakte me zorgen, omdat er nog geen enkele review was en ik het bedrijf niet kende. Op basis van mijn ervaring kan ik NBB.com aanraden.
Heb nu nog een bestelling gedaan voor een ventilatoren. Ik hoop dat het net zo vlot loopt, als de vorige keer.
Duurde iets langer dan aangegeven op de site. Ik denk dat het gebaseerd was op de Duitse levertijd. Veel langer was het ook niet, één dagje maar. Hoewel dat voor sommige mensen misschien wel lastig kan zijn.
Contact opgenomen en toen is alles verstuurd, los van de kast. Die kwam een dag later.
Dus ik moet toch een puntje aftrekken daarvoor.
Snel antwoord gekregen, in het Nederlands. Ze stelden zelf voor om de binnengekomen artikelen alvast te sturen, en het ontbrekende artikel zodra het binnen was. Zo kon ik toch alvast verder bouwen aan mijn build.
Hoi sploony,
Bedankt voor je bestelling en je review. Sinds kort kunnen we ook bestellingen in België leveren vanuit onze webshop en we zijn blij dat we ook hier al goed gevonden worden!
We zijn nog aan het uitvinden wat de gemiddelde levertijd naar België is. Daardoor kan het komen dat de levertijd op de website soms niet helemaal overeenkomt met de daadwerkelijke levertijd. Zeker als dat langer duurt, vinden we dat natuurlijk jammer, dus daar bieden we ook onze excuses voor aan.
We zijn blij om te horen dat je ook fijn contact hebt gehad met onze klantenservice. We hebben dan ook zeker je complimenten intern doorgegeven. We hopen dat je veel plezier hebt van je bestellingen!
NBB.com