Galaxus

Ik heb vorige week voor het eerst iets besteld bij Galaxus en dit ging zonder problemen. Van tevoren keek ik online naar reviews en ervaringen van anderen.
Ik las bij deze reviews dat sommige mensen lang moesten wachten op hun bestelling, maar dit heb ik niet zo ervaren. Ik heb bij het bestellen zelfs bij de opties zelfs aangegeven dat ze er langer over mogen doen (ecologische optie blabla).

Op donderdag heb ik een bestelling (RAM; KF560C30BBEK2-64) geplaatst en op zaterdag heb ik deze ontvangen.
Ik heb hier €279 euro voor betaald, terwijl het bij andere webshops pas vanaf €349 begint.

Ik heb geen contact met de klantenservice hoeven hebben, dus daar kan ik geen uitspraken over doen.

Product werd veel sneller bezorgd dan ik had verwacht.

Ik had enkel een probleem met de pakketdienst (DHL). De bezorger ondertekende zelf de levering (vervalsde mijn handtekening) en gaf deze niet persoonlijk af, maar liet het ergens anders achter. Hier kan Galaxus volgens mij niet zoveel aan doen, behalve gebruik maken van een andere pakketdienst.

Scorekaart voor Galaxus