CAPS

Ik maak kans op een prijs, maar eigenlijk wou ik sowieso al uit eigen beweging een review achterlaten.

Ik was toe aan een nieuwe pc en had bij Paradigit een kant-en-klare gekocht die bij aankomst klonk als een stofzuiger en een verkeerde kast en onderdelen had.

Teleurgesteld een poging gedaan om er zelf maar weer één samen te stellen.
Via de Priewatch terechtgekomen bij CAPS vanwege de goede rating en prijzen.
Wat bleek? Ik kende de winkel! Het heette vroeger Si Computers!
Zij begonnen ooit in mijn woonplaats en ik had hele goede ervaringen met componenten in persoon ophalen; de eigenaar was altijd warm, vriendelijk en behulpzaam.
Dus nu kiezend tussen CAPS en andere redelijk voordelige winkels ben ik voor CAPS gegaan door de vroegere ervaringen.

De klantenservice was supersnel met het beantwoorden van vragen. Ik heb wat kleine foutjes gemaakt en ze waren erg hulpvaardig.
Ook, toen mijn bestellinging eigenlijk zo goed als rond was en het alleen nog wachten op het assembleren was, had ik op het laatste moment een verzoekje waarvan ik dacht dat het er veel te laat voor was; geen probleem! Correctie aangebracht in no-time.
Door de last minute verandering was wel even wat verwarring ontstaan, maar de eigenaar is above en beyond gegaan om het zo snel mogelijk perfect op te lossen!

Goed aangekomen. Beter, zorgvuldiger, verpakt dan systeemverzendingen van andere webshops.

Zoals aangegeven: een heel snelle responsetijd, goede ondersteuningen en heel servicegerichte probleemoplossingen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops