PhoneMarket.nl

Bedankt dat je dit zo uitgebreid hebt toegelicht. Vervelend dat je ervaring op meerdere punten niet naar verwachting was. Dat is uiteraard niet hoe een tweedekans product geleverd hoort te worden. De situatie met de kras op het scherm had gewoon vooraf duidelijk vermeld moeten zijn of het toestel had niet als zo goed als nieuw aangeboden mogen worden. Dat erkennen we.

Ook de vertraging bij de levering en het zoekraken van het retourpakket bij PostNL heeft dit onnodig ingewikkeld gemaakt. Dat had je als klant niet op die manier hoeven meemaken.

Goed om te horen dat de communicatie snel was, maar we hadden verder moeten meedenken in de oplossing. Daarvoor onze excuses. Dat pakken we intern op, zowel bij de controle van tweedekans toestellen als bij het afhandelen van dit soort situaties.

Je geld wordt terugbetaald. Mocht het bedrag nog niet zichtbaar zijn, stuur ons even je ordernummer via service phonemarket.nl of via WhatsApp, dan controleren we direct de status en zorgen we dat het correct wordt afgerond.

Dank dat je de tijd hebt genomen om dit te melden. Dat helpt ons om dit te verbeteren.

PhoneMarket.nl

Scorekaart voor PhoneMarket.nl