PhoneMarket.nl

Mooi vlot. Geen bijzonderheden. De reden dat ik voor deze winkel koos was dat ze goede beoordelingen hadden en significant goedkoper waren dan andere winkels.

Verzending was net zo snel als beloofd, dat was mooi. Wat ik opmerkelijk vond, was dat de telefoon niet aangetekend werd verzonden. De bezorger zette het pakketje dan ook achter het huis neer en het werd enigszins nat. Was geen probleem verder en zolang de winkel de verantwoordelijkheid zonder meer neemt, is het hun keus om het wel of niet aangetekend te verzenden, maar ik vond het opvallend bij een telefoon van zo’n 600 euro.

Ik nam contact op vanwege een verkeerd ingevoerd adres (pakketje kwam bij de buren terecht daardoor). De klantenservice was toen al dicht, maar zodra ze weer open waren ontving ik via Whatsapp een adequate reactie. Op een vervolgvraag werd ook snel en adequaat geantwoord.

Geen ervaring met andere zaken via de klantenservice.

Bedankt voor je uitgebreide review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat de bestelling vlot is verlopen en dat je tevreden bent over onze prijs en klantenservice.

Je opmerking over de verzending waarderen we. We nemen deze feedback serieus en zullen het intern bespreken zodat we kunnen kijken of we de verzendwijze voor waardevolle pakketten consequenter kunnen verbeteren. Goed dat je het aangeeft.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, PhoneMarket.nl

Scorekaart voor PhoneMarket.nl