123inkt.nl

Op zondag originele Brother toner besteld. Maandag werd ik opgebeld of ik de order wilde wijzigen naar de huismerk toners. Nadat ik had uitgelegd in het verleden zeer negatieve ervaring heb gehad met de huismerk toners werd mij op het hart gedrukt dat deze tegenwoordig net zo goed zijn als de originele en indien het niet bevalt kan je ze altijd terugsturen.
Bij de eerste levering werden de verkeerde huismerk toners geleverd.
Bij de tweede zending de goede huismerk toner.
Nadat de (originele) toner op was heb ik de huismerk toner in de printer gedaan en de afdrukken zijn waardeloos. Helpdesk telefonisch niet te bereiken. De eerste email nooit antwoord op gehad en op de tweede alleen maar formalistisch antwoord. Op mijn reactie heb ik na dagen wachten nog steeds geen antwoord op gehad.
Bijna 25 jaar klant bij 123inkt, maar dit is mijn laatste bestelling geweest.

123inkt stuurde eerst het verkeerde toners toe, pas bij de tweede levering werden bestelde huismerk toners geleverd.

Telefonisch onbereikbaar en op e-mail wordt ook niet gereageerd of heel laat gereageerd.

Wat vervelend om te horen dat we je niet goed konden helpen. Het is momenteel erg druk bij ons waardoor het langer kan duren voordat je reactie hebt.

We willen dit graag samen met jou netjes oplossen. Wil je daarom contact opnemen met ons via webcare@123inkt.nl? Dan kijken we graag met je mee voor een passende oplossing.

Groetjes, Roelof van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl