NBB.com

Heb via bol.com bij NBB een computerkast gekocht welke bij aankomst een defect bleek te hebben.
Na een retour zending helaas niet het verwachte vervangende artikel ontvangen. Het artikel bleek opeens niet meer gereserveerd te staan maar pas leverbaar na 1,5 maand. Daarom een credit aangevraagd en elders het product besteld.

Bij het uitblijven van een credit toch maar contact gezocht en het antwoord was dat ik geduld moest hebben. Tot slot van rekening kreeg ik een mail dat het vervangen exemplaar was opgestuurd.

Na het ontvangst van het vervangende product wederom retour gestuurd waarna ik na bijna een maand mijn bedrag gecrediteerd heb gekregen

Geen constructieve oplossing werd er gezocht. Slecte communicatie en afstemming tussen de afdelingen en niet altijd een vriendelijke toon in de mailwisselingen.

Beste korb,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend dat je een defecte computerkast hebt gekregen. Zodra dit in ons retourencentrum wordt bevestigd, sturen we inderdaad het vervangende nieuwe artikel naar je op. Het kan echter zijn dat in de periode tussen het plaatsen van je bestelling en het ontvangen van je defecte artikel, dat onze voorraad van dat artikel is opgeraakt. We reserveren altijd direct een nieuw artikel, maar als het artikel niet uit voorraad leverbaar is, zijn we daarin helaas afhankelijk van de levertijd bij onze leverancier.

We vinden het vervelend dat we niet duidelijk hebben gecommuniceerd hierover en dat je daarom langer hebt gewacht op je creditnota. We bieden hiervoor ook onze excuses aan. We zullen dit zeker meenemen en kijken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com