Algemeen22 sept een dure 85 inch neo qled gekocht, kon pas geleverd worden op 10 okt. Netjes betaald voor verzending en installatie service omdat mijn woonkamer zich op de 1e verdieping bevindt. Bezorgers vertikken het om de tv boven te brengen. Ook is de tv op 10 okt iets goedkoper geworden en krijg je er een music frame twv 349 bij. Helaas een week te vroeg besteld (ondanks levering op 10 okt wat wel tijdens de actie periode is) wacht nu bijna 2 weken op antwoord of ik toch nog in aanmerking kan komen. Hele slechte communicatie. Chat en telefoon kunnen niet helpen, wordt een casenr gemaakt en dan nemen ze contact met mij op. Helaas nu bijna 2 weken nog niets gehoord over de actie. Wel vandaag ineens bericht dat ik de 59 euro installatie kosten terug krijg, maar niets over hun promotie. Kan ik dus weer zelf erachteraan gaan. Heb spijt van mijn aankoop en denk dat mijn volgende tv gewoon weer een Sony wordt
VerzendingZie hierboven over de verzend problemen, waardeloos bezorgers kwamen pas tegen 22u en moesten terug naar Amsterdam, ik denk daarom dat ze geen zin hadden de tv naar boven te tillen
KlantenserviceZie hierboven, contact is waardeloos, kan beter bij mediamarkt bestellen, de service daar is 100x beter