AlgemeenEen paar jaar geleden deed ik mijn eerste bestellen bij NBB, ik weet dat het toen erg moeizaam ging. Mijn betalingen werden continu afgekeurd, zowel via PayPal als Creditcard en de verzending duurde enkele dagen. Dat is nu wel even anders, betalen gaat vlot en de bezorging kan nu zelfs al de volgende dag.
Erg fijn dat deze shop vaak een stuk goedkoper is vergeleken met de andere aanbieders, aangezien pc componenten al genoeg zijn gestegen.
De producten zijn netjes verpakt, met genoeg opvulmateriaal. Als je op tijd bestelt dan heb je het pakketje de volgende dag in huis.
Beste The Inquisitor,
Bedankt voor je review en je bestellingen! We zijn blij om te horen dat je ons een aantal jaar geleden ook hebt gevonden. Nog blijer zijn we om te horen dat het plaatsen van je bestelling soepeler ging dan een paar jaar geleden. We werken hard aan de webshop en dan is het goed om te horen dat onze klanten ook deze verbeteringen zien.
We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling en hopelijk mogen we in de toekomst weer een bestelling van je inpakken en verzenden in onze verbeterde webshop.
NBB.com