Cameranu

Helaas een kapotte camera gekregen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je een keer niet goed hebt getest. Maar wat deze club vervolgens presteert is werkelijk schandalig. Geen vervangende camera, geen reparatie op korte termijn. Wel een toezegging dat ie later alsnog terug mag. Maar als ik daar aanspraak op maak zit ik buiten de termijn. Ik zou het defect niet gemeld hebben.

Eindeloze mails, steeds weer een andere collega die die steeds weer opnieuw zonder enige kennis van zaken of inlezen het probleem bij mij neerlegt. Om gek van te worden.

Hallo Martijn,

Vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een camera niet goed functioneert en de afhandeling niet helemaal aansluit bij je verwachtingen.

We hebben eerder persoonlijk contact gehad over jouw situatie en daarbij uitgelegd dat de uitkomst inderdaad is dat de camera voor reparatie opgestuurd moet worden. Uiteraard denken we graag met je mee om tot een passende oplossing te komen, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je camera. Als mogelijke vervolgstap kunnen we, nadat de camera gerepareerd is, samen kijken of we het product alsnog retour kunnen nemen. Op die manier denken we graag met je mee.

We doen ons best om dit samen op een goede manier af te ronden.

Cameranu.

Scorekaart voor Cameranu