AlgemeenEen tweetal wel zéér gunstig geprijsde Sharkoon Skiller SGK30 Blue keyboards besteld. Zo gunstig zelfs dat ik dacht dat het misschien wel een foutje was (€17,- per stuk!), maar het bleek toch te kloppen.
Binnen een paar uur een keurige mail dat het artikel helaas niet in voorraad was. Aanbod: geld terug of alternatief artikel. Ik vroeg of het überhaupt nog ging komen of dat het niet meer ging lukken. Nou, het zou nog wel komen, maar kon nog wel weken duren.
Ik gaf aan dat ik blij was met de prijs en het artikel en dat ik dan liever nog even wacht. Volgende dag mailtje: verstuurd hoor! 👍👍
Goede en snelle communicatie lukt niet iedere webwinkel. Dikke prima voor deze shop dus!
Gewoon alles goed. Keurig verpakt, snel verzonden, binnen een dag aangekomen, mooi in een kartonnen doos met extra papier tegen het stoten. Kan er verder weinig van zeggen - geen franje, gewoon recht-toe-recht-aan. Zoals het hoort dus.
KlantenserviceZie algemene omschrijving: snelle persoonlijke communicatie omtrent onverwachte vertraging in de levertijd, en uiteindelijk gewoon alsnog binnen een dag verzonden en netjes aangekomen.